söndag 28 oktober 2012

TORTILLAPIZZA





Har ni sett de nya torilla-bröden som är speciellt utformade för att passa till pizza, i affären ännu? Igår kväll testade vi dessa och Mmm vad gott det blev! Vi var tre personer och använde alla fyra bröden, men är man inte jättehungrig räcker ett paket med fyra bröd till fyra personer.


 
 
Till fyra pizzor
Kycklingfilé, strimlad 400 g
Romansalladsblad, strimlade 5 st
Red Jalapeño 16 st skivor
1 rödlök, skivad
2 Tomater
Riven ost 3,5 dl
 
 
 
  1. Värm ugnen till 250grader. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn den strimlade kycklingen. Tillsätt kebabkrydda och låt det steka i ett par minuter. Smaka av med salt.
  2. Kläm ut pizza sauce, ca 2msk per bröd och lägg på osten. Fördela den stekta kycklingen, lök och jalapeño skivor över pizzorna.Lägg pizzan på en plåt och ställ lågt i ugnen. Tillaga i ca 5-8minuter eller tills osten är smält och fått färg.
  3. Toppa pizzorna med romasallad, skivade tomater och pizza-topping.
 
 
Trevlig Söndag!
 

Inga kommentarer: