Nu var det längesedan jag uppdaterade bloggen. Det innebär att jag sitter inne på en hel del goda recept att lägga upp här efterhand. Men visst blir det mycket roligare att uppdatera bloggen när det går mot vår?? Det blir bland annat mycket lättare att fotografera maten. Inget ser speciellt gott ut när det är kolsvart ute och man tvingas fota med blixten. Nej, ändring nu! Mer uppdatering och en bättre kamera ska jag försöka lova er.
Ikväll gjorde jag en "upphottad" variant på västerbottenpaj. En variant med sparris och lök. Mums! Jag är en riktigt paj-tjej och skulle kunna äta det minst en gång i veckan. Det går ju att variera i det oändliga! Jag ska lägga upp mina favoritpajer här på bloggen och inleder med denna smaskiga varianten :)
Västerbottenpaj med sparris
PAJDEG:
3 dl Vetemjöl
125 gram Smör
1 nypa Salt
FYLLNING:
2 Gula lökar
150 gram Västerbottenost (riven)
3 Ägg
2 dl Grädde
0,5 Knippe sparris
1 msk färsk timjan
salt, svartpeppar och vitpeppar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar